Oficines de DORNA SPORTS

About This Project

Invertir en la reforma i actualització dels espais millora en gran mesura les condicions laborals dels treballadors, afavorint la seva creativitat i augmentant el seu rendiment i la seva implicació amb l’empresa.

L’abast de l’encàrrec per a DORNA SPORTS, organitzadors del mundial de motociclisme, va ser el disseny de la nova sala polivalent i les sales de realització remotes, i la reforma de les sales d’edició existents.

La nova sala polivalent està equipada amb una grada retràctil per a permetre el seu ús tant per a conferències i formacions, com per a reunions i presentacions. El fals sostre és l’element que dota de caràcter i personalitat a la sala. Aquest gira seguint una corba fins a fondre’s amb la grada. Per al seu disseny, s’han seguit les indicacions i recomenacions de l’estudi de condicionament acústic.

Les noves sales de realització remotes inclouen accés, zona de visites, plató de televisió, tres sales de realització i 7 sales de control o locutoris. S’ha posat una cura especial en l’aïllament i el condicionament acústic. També en el disseny de la climatització i ventilació i del pas de tot el cablejat i la seva connexió a terra. L’encàrrec inclou el projecte d’il·luminació, el projecte de mobiliari i la senyalèctica.

La reforma de les sales d’edició inclouen l’accés, la sala de rack’s, l’àrea de gestió, la zona de llocs calents i 15 sales d’edició. S’ha posat especial atenció en dotar de la màxima amplitud cada lloc de treball. S’ha dissenyat el mobiliari a mida per tal d’adaptar-lo a la funcionalitat de cada editor.

La intervenció a les sales d'edició ha inclòs la substitució del sistema de climatització i ventilació obsolet.

El treball de senyalèctica facilita l’accés i el desplaçament per les instal·lacions alhora que dona una imatge unitària al conjunt. Conjuntament amb el condicionament acústic, la il·luminació i l’elecció del mobiliari, es crea l’ambient adequat que convida al silenci i a la concentració.

DADES GENERALS

Ubicació: Sant Just Desvern
Data: 2018-2020
Autors: Roser Ollé, Jordi Carreras
Constructora: GRUP DOLMEN, EdiQuin

CATEGORIA

Reforma d’oficines

COL·LABORADORS

Acondicionament acústic: Alfa Acústica
Senyalèctica: Think
Imatges virtuals: Colana
Fotografies: Guifré de Peray

Altres projectes

Category
Oficines, comerços i locals, Reforma