fbpx

Cancell d’entrada de l’Esgésia de Sant Andreu

About This Project

Rehabilitació del cancell d’entrada de l’església Parroquial de Sant Andreu Apòstol de La Selva del Camp

Modificació de fusteries interiors del cancell d’entrada i muntatge d’un sistema d’automatització d’una encesa de llums per a la il·luminació de l’altar de l’Església Parroquial de Sant Andreu Apòstol de La Selva del Camp.

Amb aquests treballs es pretén, per una banda, dignificar l’accés a l’església unificant criteris d’actuació per a futures intervencions i, per altra banda, permetre la visió de l’interior de l’església des del cancell. Les actuacions a realitzar són les següents:

S’enretiraran els 8 plafons de fusta centrals de la porta principal del cancell i se substituiran per vidres laminats. Els plafons enretirats s’adapataran com a porticons interiors. S’intal·larà un sistema d’automatització d’una encesa de llums per a la il·luminació d’un projector led per a la il·luminació de l’església i dos projectors led per a la il·luminació de l’altar. Es col·locaran dos panells informatius amb el comptador de temps electrònic integrat.

DADES GENERALS

Ubicació: La Selva del Camp
Data: 2019
Autora: Roser Ollé

CATEGORIA

Rehabilitació

COL·LABORADORS

Imatges virtuals: Colana

Altres projectes

Category
Rehabilitació