fbpx

Comença el llarg viatge

Comença el llarg viatge

Tot va començar en el moment que vaig experimentar un gran canvi arrel de fer millores a casa. La transformació de l’espai va provocar que em trobés molt millor i que donés un nou enfoc a la meva vida, tant personal com professional.

Era una època en què no dormia massa bé, anava atrafegada amb la feina i no disposava de gaire temps per dedicar-me ni a mi ni als meus. Tot i cuidar l’alimentació, començar a entrenar i reservar-me els caps de setmana per fer activitats lúdico-festives vàries, hi havia alguna cosa que no em deixava acabar de descansar prou bé. Llavors va ser quan vaig demanar ajuda a l’Alícia Tornos, experta en geobiologia i salut en l’hàbitat. El seu estudi va determinar que dormia sobre una corrent d’aigua subterrània. També que rebia la senyal molt forta d’una antena de telefonia mòbil molt propera. La combinació de les dues no afavoria ni el meu descans ni la meva regeneració cel·lular durant la nit.

L’habitació em permetia certa flexibilitat així que vaig poder traslladar el llit al fons, avançar l’armari a l’entrada i col·locar unes cortines apantallants. Aquestes actuacions, juntament amb un nou color de parets i quedar-me únicament amb aquelles coses que em feien feliç, van fer que canviés completament la meva percepció de l’espai. De cop l’estança semblava més gran i jo guanyava en privacitat.

[blockquote text=”Val a dir que la millora va ser immediata, tant per la meva salut com per al meu descans i, conseqüentment, per al meu benestar general i a la resta d’aspectes de la meva vida.
Va ser llavors quan vaig començar a aprofundir i a formar-me en el tema amb molta dedicació i un gran entusiasme i a incorporar aspectes de salut en els meus projectes amb una clara voluntat d’ajudar a altres persones.” show_quote_icon=”no”]

La geobiologia és la ciència que estudia la relació entre la terra (GEA) i els éssers vius (BIOS, vida), centrant-se principalment en l’anàlisi de la qualitat energètica i vital de l’espai habitat. Reuneix vàries disciplines com són la Física, la Química, la Biologia, la Geologia, la Geofísica, la Hidrologia i l’Astrofísica. Està estretament unida a l’arquitectura, al disseny i a la construcció de cases i oficines, espais on passem gran part del dia. També a la medicina, per descartar possibles afectacions a malalts que no responen al tractament.

La terra, de la mateixa manera que qualsevol organisme, està formada per un sistema de canals i punts energètics, en algunes zones de molta intensitat, que poden ser perjudicials per a la salut provocant malestar o fins i tot desencadenar malalties. Les alteracions del subsòl tals com bosses d’aire, aigua subterrània, falles tectòniques, camp electromagnètic terrestre, creuaments, alteracions o accidents, causen afectacions al sistema nerviós i cel·lular dels éssers vius.

Aquest blog neix amb la voluntat de compartir inspiració, coneixement i experiència fruit del treball, la recerca i la formació d’aquests darrers anys. Al llarg de les següents publicacions compartiré la meva visió conscient de l’arquitectura, la meva manera de treballar i les eines que utilitzo.

Comença el llarg viatge, m’acompanyes?

Per saber més de mi i del meu projecte d’Arquitectura conscient, escolta l’entrevista que em va fer la Carla Zaplana. En ella conversem d’on va sortir la motivació que em va portar a fer un canvi en la meva manera d’entendre l’arquitectura i a partir de quan vaig començar a incorporar aspectes de salut i benestar en els meus projectes. També hi comparteixo alguns tips per aplicar a casa teva i començar a observar-la des d’una nova perspectiva. Quedaràs sorprès de tot el que la teva llar i el teu espai de treball poden mostrar de tu i de la teva vida.

També pots seguir-me a les xarxes. Hi comparteixo notícies d’actualitat, articles d’interès i consells pràctics per tenir en compte i aplicar al teu habitatge.

No Comments

Post A Comment