fbpx

Showroom de ceràmica SQ Bcn

SQUARE Bcn neix amb la voluntat d’oferir un espai innovador adreçat a professionals tant de la construcció, com de l’arquitectura i de l’interiorisme.

El showroom de ceràmica trenca amb l’estereotip de botiga convencional i ajuda a comprendre l’espai com a lloc de trobada. El disseny destaca per la seva elegància i la seva sobrietat, de manera que aconsegueix posar en rellevància el producte exposat.

El projecte planteja quatre zones que van d’un caràcter més públic, com és la recepció i l’entrada, passant per un petit office, fins a una sala de caràcter més privat i reservada a professionals.

La sala posterior es caracteritza per ser un espai ampli, obert a diferents possibilitats segons les necessitats concretes de cada moment. Està equipada per fer reunions, presentació de productes, conferències i trobades de professionals.

La ceramoteca és la que fa de nexe d’unió entre les diferents zones. Aquesta s’acompanya d’un caixó que, alhora que integra la il·luminació i les instal·lacions, conforma l’espai de recepció a l’entrada i la zona d’office al fons del local.

[blockquote text=”L’encàrrec inclou el disseny de marca i la creació i el desenvolupament del logotip, així com la seva aplicació en la senyalística.” show_quote_icon=”no”]

Square dona resposta a la creixent demanda de materiales d’alta qualitat per el disseny d’interiors i exteriors. Paviments y revestiments en gres porcelànic i  bicocció de les marqueas Versace, Rondine i Gardenia Orchidea. Conta amb una àmplia exposició de productes, que t’ajuda a crear espais únics.

DADES GENERALS

Ubicació: Sant Gervasi, Barcelona
Data: 2015
Autora: Roser Ollé

CATEGORIA

Reforma
Local comercial

COL·LABORADORS

Disseny gràfic: Montsant Moreno
Imatges virtuals: Ikokora
Fotografies: Guifré de Peray